Modele de tatuaje cu henna

Henné e un PRAF Verde-maroniu obtinut DIN planta cu acelasi nume, Care se foloseste de milenii en Orient pentru vopsirea parului si mai ales la realizarea Acelor desene misterioase si papillons de PE palmele si talpile mireselor Indiene-se considéra ca ajuta fertilitatea. TEHNICA se numeste Mehndi, s-a raspandit mult in ultimii Ani si in lumea occidentala Sub numele impropriu de “tatuaj temporar”, desi n-are nimic de-a face cu TEHNICA tatuajului de a introduire Pigmenti Sub piele prin intepare cu Acul. “Tatuajele” cu henné sunt doar niste desene Care dureaza mai mult. Foto: abhiomkar, licenta CC Henna se gaseste la plafar, la crochetmodèles naturiste, cateodata si la farmacie sau la crochetmodèles cu produse arabesti. Cel mai adesea Henna este turceasca sau chiar de productie Europeana, daca poti pune mana PE henné Indiana e si mai bine. UITA-te PE Cutie sa nu contina adaosuri CHIMICE. Pigmentul DIN henné sont Culoarea Maro-roscat, nuanta lui finala depinzand de pigmentul parului Tau sau de cel al pielii si de durata aplicarii. Atentie, henné nu este Neagra. Pentru a i se da o nuanta mai inchisa se adauga en mod traditionnel IAEC Negru, Putina cafea sau infuzie de Frunze de NUC. Henné Neagra contine un adaos numit para-fenilenediamina (PPD), care poate produire alergii extrem de grave. Citeste mai multe despre henné Neagra aici (RO) si aici (fr). Un caz foarte gravité de alergie Poti vedea aici, ca sa te sperii Poutine. Atentionarile sunt valabile si pentru vopsitul parului cu henné Neagra.

Un articol bine scris. Pentru mai multe informatii despre cum se foloseste Henna pentru par gasiti PE www.hennaromania.ro, unde este disponibila acum si henné DIN India de foarte buna calitate. Se procedeaza la fel ca mai sus pentru Pasta, Cu diferenta ca se mai poate adauga fie un galbenus de ou, fie Poutine ulei de Masline, iar pentru intarirea culorii-IAEC Negru. Daca ai Parul vopsit, sunt Sanse mari sa nu Prinda. Daca te vopsesti cu henné, sunt Sanse mari sa nu mai Prinda dupa aceea Alta Vopsea:) Pasta se intinde PE par si se lasa mult, de la 2 Ore in sus, iar Rezultatul depinde de pigmentul parului Tau si de calitatea prafului. Avantajul vopsitului cu Henna este ca nu Arde Parul, ci dimpotriva, il face mai Lucios si mai sanatos, te Scapa de matreata si de Caderea parului. Doar henné Neagra, Cu adosul chimic (Vezi mai sus), poate fi Toxica si poate provocations alergii. Henné orientala e un produs Natural, folosit de femei de MII de Ani, si nu este nociv.

Ca sa FII sigura totusi ca nu ai vreo alergie, testeaza-l inainte ca pe orice Alta Vopsea. Mai multe cu si despre henné:-hennapage.com-Mehandi.com, magazin Online de produse cosmetice pe baza de Henna si instrumentele necesare pentru Mehndi Daca vrei inspiration Generala, cauta PE Mehndi designs, Indian-robes, Indian Wedding site, ca sa enumeram doar cateva DIN Agnes de surSe.